HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
PRAKTIJK
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
Mijn praktijk - Balance for all- is bij mij aan huis gevestigd in Zegveld. Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten ben ik aangesloten bij de Beroepen & Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten & Consumenten (BATC www.batc.nl).

Behandelvormen
Ik bied een diversiteit aan behandelvormen die ik, in overleg met jou, inzet en combineer om zo effectief tot jouw gewenste resultaat te komen. De 5 natuurgerichte principes spelen hierbij een belangrijke rol: 
De 5 natuurgerichte principes:
1. ENERGIE is de basis van Leven.
Zonder energie geen leven. Het is dan ook belangrijk dat er voldoende energie in het lichaam aanwezig is en dat deze goed kan doorstromen. Je voelt je lekker als je energie goed stroomt. Door waarnodig energie toe te voegen en/of beter te laten stromen door middel van behandelvormen kan er herstel plaatsvinden.
2. PRIKKELOVERDRACHT
De communicatie binnen ons lichaam vindt plaats via prikkeloverdracht. Deze prikkeloverdracht tussen hersenen en lichaam dient goed te werken om het hele lichaam van juiste informatie en energie te voldoen.
3. DRAINAGE
Ons lichaam wordt op vele manieren belast met afval- en gifstoffen. Het is belangrijk dat het drainageproces goed verloopt en deze afval- en gifstoffen voldoende afgevoerd worden. Soms heeft het lichaam daar ondersteuning bij nodig.
4. VOEDING
Goede voeding en goede opname van de essentiële voedingsstoffen is belangrijk voor ons lichaam. Ook geestelijke voeding speelt een rol. Heb je wel voldoende uitdagingen in je leven? Luister je teveel naar vervelende berichten? Volg je de ingevingen van je hart?
5. DE PSYCHE EN HET ONBEWUST ZIEKMAKENDE LEVENSPATROON.
Onze emoties, gedachten en gedragspatronen zijn van grote invloed op ons welzijn en onze gezondheid. Door meer bewust te worden van wat onze ziekmakende processen zijn, kunnen ze omgezet worden en zo herhaling van de klachten voorkomen.

Copyright Balance for all