HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
ENERGETISCHE HEALING
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
QUANTUMTOUCH
Quantumtouch is een methode waarbij door middel van een lichte aanraking energie door de behandelaar wordt toegevoegd aan het lichaam van de behandelde, waardoor dit lichaam wordt geactiveerd zichzelf te gaan herstellen.

Hierdoor kunnen:
·    pijn en ontstekingen verminderen of weggaan;
·    botten, wervels en gewrichten beter/rechter gaan staan;
·    herstel na operatie of ziekte worden versneld;
·    menstruatieklachten verminderen;
·    behandelden meer energie krijgen en mensen beter in hun vel gaan zitten;
Quantumtouch is voor vele doeleinden toepasbaar en is een prettige behandeling.

REIKI is het Japanse woord voor universele levensenergie. Universele levensenergie is de energie in en rondom ons heen, alles wat groeit en leeft heeft energie nodig om te kunnen bestaan.
De kerngedachte van de reiki-methode is dat helende levenskracht niet op zichzelf staat, maar dat er een universele levensbron is waar we allemaal deel aan hebben en waar onze natuurlijke genezende vermogens hun kracht aan ontlenen. Een reiki-behandelaar werkt niet met eigen krachten. Hij of zij beschouwt zichzelf als een kanaal om de helende levenskracht vanuit deze bron door te geven.

Wat doet reiki?
Reiki is een geneeswijze die inwerkt op het op gang brengen van ons natuurlijk genezend vermogen. Door eenvoudig handen op je lichaam te leggen, stroomt reiki door je heen naar de plaats waar het nodig is. Denk maar eens wat je automatisch doet als je kies- of hoofdpijn hebt, je legt je hand of handen op de pijnlijke plek. Als je ergens van schrikt, leg je je handen vaak automatisch op je keel of vlak daar onder.
Reiki ontspant, geeft je rust en versterkt het afweersysteem dat je helpt je lichaam en geest te ontgiften. Oude emoties kunnen weer naar boven komen, door reiki kun je deze makkelijker loslaten. Je hoeft hier niet bang voor te zijn, je krijgt niet meer dan je aan kunt.

Copyright Balance for all