HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
CHAKRA BALANCING
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
Chakra's zijn energiecentra van het lichaam, waarbij de energiestroom een rondwervelend verloop heeft.
De term ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel dat draait’. Chakra's zijn de informatiepoorten of wel de toegangspoorten tot ons bewustzijn. Ze beïnvloeden onze lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Ze kunnen geblokkeerde negatieve energie vasthouden die door traumatische ervaringen in het verleden is ontstaan.

De chakra's zijn gesitueerd net voor verschillende punten van het lichaam en zijn verbonden met belangrijke zenuwcentra. Tevens werken deze chakra's samen met verschillende endocriene klieren. De zenuwcentra en endocriene klieren zijn regelmechanisme voor ons lichaam, voor dynamisch evenwicht. Elk chakra heeft zijn eigen optimale trillingsfrequentie. Deze trillingssnelheid kan door binnenkomende informatie veranderen. Onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden hebben een structurele verandering in trillingsfrequentie als gevolg.
Elk chakra heeft direct effect op lichamelijke structuren waar het dichtbij ligt. Daarnaast heeft het ook een effect op ons gedrag en denken.

De chakra's kunnen in balans gezet worden door de rondwervelende energiestroom weer te optimaliseren. Ook kan het zinvol zijn om door middel van spiertesten uit te zoeken met welke onverwerkte emoties, overtuigingen en of gebeurtenissen het te maken heeft. Inzicht en begrip geeft heling op verstandelijk en emotioneel niveau en geeft heling van het verleden.


Copyright Balance for all