HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
BLOESEMREMEDIES
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
Bloesemremedies zijn in staat negatieve en ongewenste emoties of gedachtepatronen om te zetten in meer positieve stemmingen.

Er zijn vele bloesemremedies en iedere remedie bezit een geheel eigen unieke energie die past bij een specifiek(e) situatie of probleem. Bloesemremedies werken heel specifiek in op iemands lichamelijke, mentale en emotionele conditie.

De werking van bloesemremedies gaat verder en dieper dan die van geneeskrachtige kruiden of homeopathische middelen. De werking is ook van een geheel andere aard. Bloesemremedies beïnvloeden namelijk niet een bepaalde ziekte of een specifiek symptoom. Zij beïnvloeden in de eerste plaats vooral de geest en het bewustzijn.
De remedies hebben een harmoniserende invloed op de totale mens, de mens als een unieke eenheid van lichaam, ziel en geest.

Bloesemremedies versterken het goede wat in ieder mens aanwezig is maar niet bewust wordt gebruikt of herkend. Dit is ook het grote verschil met reguliere medicijnen, die wel diverse symptomen beïnvloeden en verlichten maar niet de mens zelf genezen.

Bloesemremedies zijn volkomen veilig, kennen geen ongewenste bijwerkingen en werken niet verslavend. Zij hebben een milde werking en kunnen door iedereen worden gebruikt, zowel door volwassenen, kinderen als dieren.


Copyright Balance for all