HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
BEHANDELINGEN
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
De behandelingen vinden plaats op (telefonische) afspraak. Ik ga vaak uit van een serie van 5 be- handelingen, waarna in overleg met jou bekeken wordt of verdere behandelingen nodig/gewenst zijn. 

Ik ben Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en aangesloten bij de BATC (Beroepsorganisatie voor Natuurgeneeskundig Therapeuten en Belangen Associatie voor natuurgerichte consumenten www.batc.nl). Of de behandeling (deels) vergoed wordt door de zorgverzekeraar verschilt per zorgverzekeraar en hoe je verzekerd bent. De behandelingen vallen niet onder de basisverzekering, maar onder de aanvullende verzekeringen als alternatieve therapieën. Deze komen dan ook niet ten laste van de wettelijke eigen bijdrage. Ik adviseer om zelf met je eigen zorgverzekeraar contact op te nemen en te informeren of je verzekerd bent voor natuurgeneeskundige consulten gegeven door mij als therapeut, Anita de Jong onder vermelding van mijn AGB-code: 90037543.

Tarieven:

Behandeling (60 minuten)                          €  65,00
Behandeling (90 minuten)                          €  97,50

Gelieve contant te betalen. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor particulieren. Voor bedrijfstrajecten gelden andere tarieven, welke op aanvraag beschikbaar zijn.

Zie een behandeling als een investering in je zelf, je bent het waard om gelukkig te zijn en lekker in je vel te zitten.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Indien je een afspraak binnen 24 uur afzegt of zonder tijdig afzeggen helemaal niet nakomt, wordt de besproken tijd in rekening gebracht.

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie.
Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.


Copyright Balance for all