HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
BALANS
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
Wanneer je in onbalans raakt door wat voor reden dan ook, geeft jouw lichaam je signalen dat er iets aan de hand is of iets wringt. Je lichaam liegt namelijk niet. Balans in ons leven is een continu proces en voor iedereen anders. Voor mij betekent balans een eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

Met hart en ziel
Veranderende omstandigheden dagen je uit om een 'nieuwe' balans te creëren. Indien jij in jouw levensproces een hernieuwde balans nodig hebt, en daar een ondersteuning bij kunt gebruiken, ben je van harte welkom in mijn
praktijk. ik begeleid je graag bij het ontdekken van evenwicht en leer je met hart en ziel die kracht te ervaren.  

Mens als geheel
In mijn praktijk werk ik vanuit holistische principes die erop gericht zijn te kijken naar ‘de mens als geheel’. Zo kijk ik ook naar je voeding, activiteiten en leefomstandigheden. Samen werken we aan je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid.

Verbondenheid
Alles op aarde heeft zijn tegenpool, in de Oosterse filosofie drukt men deze polariteit uit in Yin en Yang. Evenwicht in beide is de voorwaarde voor harmonie en gezondheid. In die filosofie gaat men uit van vijf elementen en een meridianenstelsel waar de levensenergie doorheen loopt. Deze meridianen zijn weer verbonden met organen en bij de organen horen weer bepaalde emoties. Alle elementen zijn verbonden en vormen een eenheid. Dat geldt ook voor ons.
Het mooie van ons lichaam is dat het graag gezond wil zijn en als er ergens in het circuit iets aan de hand is, zal ze de energie ergens anders vandaan halen om dit te compenseren. Maar als het lichaam langdurig moet blijven compenseren gaat het signalen geven in de vorm van wat wij ziekten of ongemakken noemen.


Copyright Balance for all